Bloemen voor Maria én Jozef

Horn en Haelen: Langzamerhand ontwaakt de natuur uit haar winterslaap, ze komt weer tot leven. Hier en daar zien we al bloeiende sleedoorns langs de weg, krokussen, hyacintjes, narcissen en een heel enkele tulp in onze tuin. Net als vorige jaren komen wij weer Maria en deze keer speciaal in dit jaar ook St. Jozef haar bruidegom, onder uw aandacht brengen. De tijd komt eraan dat de natuur haar kleuren weer overvloedig aan ons toont. Het groen is nooit mooier groen en de bloemen zijn nooit zo fris en kleurrijk als in de komende periode.

Maria en Jozef staan centraal en we leggen onze gebeden en vragen bij hen neer. Elk met een eigen reden, om hulp bij ziekte of zorgen. Om een oplossing bij problemen. Ook uit dankbaarheid voor hun steun in een moeilijke tijd. Dat symboliseren we met het opsteken van een kaars of met bloemen. Bloemen uit de tuin, een veldboeket een boeketje uit de winkel of van de markt of een geldelijke bijdrage, het is allemaal welkom. We nemen het graag in ontvangst tijdens de openingsuren van het parochiecentrum. Uw geldelijke bijdrage, met opschrift ‘Bloemen voor Maria en Jozef’ kunt u in de brievenbus van het parochiecentrum deponeren. Mogen wij ook dit jaar weer op u rekenen? Alvast dank wel.