2e Paasdag

Maandag: 05 april 2021  Onder het Octaaf van Pasen
                                                         Viering voor het gehele cluster
Aanmelden voor deze viering

Horn: 11.00 u. Plechtige H. Mis

Deze viering is ook te volgen via livestream, te vinden op https://www.facebook.com/parochiestmartinus

Int:
– jr. dierbare ouders Harrie Dings en Mia Dings-Heber;
– overl. ouders Jan en Annie Smeets-Demarteau;
– Nellie Streefland-Jeuken en dochter Annette;
– Liny Honings-Timmermans;
– Licia Boer-van Heningen nms. kerkkoor St. Martinus;
– Phil Peters-Eyssen (vwg. haar verjaardag);
– voor alle overledenen van de fam. Kruders;

Orgel Sylvia Berghs;  Lector: Jacqueline Vesters   Gastvrouw: idem   Koster: mw. W.Bouwens en mw. M. Nijskens    Acolieten: Wim en Joris

Zang Kwartet: Sopraan: Gonny Goertz; Alt: Anja Lukkien;  Tenor: Wim Ramakers;  Bas : Alexander Giebels

Attentie: Horn **
Vwg. de Covid-19 maatregelen mag er tijdens de viering niet gecollecteerd worden.

In plaats daarvan staan mandjes achter in de kerk waarin u uw bijdrage kunt deponeren. Speciaal op deze tweede Paasdag is de opbrengst bestemd voor de Stichting Henk Arts die zich inzet ten bate van het weeshuis St. Martins in Port Loko in Sierre Leone. Uw geldelijke steun is bestemd voor scholing en voedsel voor de weeskinderen van dit weeshuis.
Alvast hartelijke dank.

Haelen: 11.30 u. Magdalenahof     Besloten viering