Eucharistieviering 30e zondag door het jaar Ev. Mt. 22, 34-40

Voor de gelovigen niet toegankelijke hoogmis

In de overige parochies GEEN VIERINGEN

Nunhem:  Zondag 25 oktober streaming
Om 9.30 u. Latijnse hoogmis van de 30e zondag door het jaar (A) met de wisselende gezangen uit de gregoriaanse mis Laetetur cor en de vaste gregoriaanse gezangen uit de VIIIe Mis en Credo III.
Int:
-uit dankbaar tere van Sint Servaas;
-als jaardienst voor Ton Kuepers, en Lei en Riek van Roij-Goeden.

*  Voorlopig zullen t/m 1 november in ons hele cluster geen weekendmissen meer plaatsvinden.

*  Ook  de vieringen die gepland stonden rondom Allerheiligen en Allerzielen komen te vervallen in onze parochiekerken.
*  Wél zullen de namen van de overledenen die vermeld staan op de gedachtenisprentjes van de parochies genoemd worden tijdens de H. Missen die te volgen zijn via de livestream van Nunhem op nunhem.nl/live.
* * Op 25 oktober worden de overledenen van Horn, Neer, Nunhem vernoemd.
Op 1 november de overledenen van Heibloem, Roggel, Haelen, Buggenum.
Deze Missen zijn niet publiekelijk toegankelijk, de livestream is te zien vanaf 9.30 en kan onbeperkt teruggekeken worden.

* * De graven op onze kerkhoven zullen door de priesters in een besloten bijeenkomst worden gezegend.

25 okt 2020
Expired!