Haelen: Parochie St. Lambertus

Om in Haelen de eucharistievieringen in het weekend wat levendiger te maken, zijn er enkele mensen bereid gevonden om per toerbeurt als lezer vanuit de kerk naar voren te komen om de 1e lezing te verzorgen.
Ook het parochiecentrum is weer open op dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 11.30 u.
Tijdens deze openingstijd is ook de kerk open om een kaarsje op te steken en even stil te worden. U bent dus van harte welkom. Natuurlijk handhaven we ook hier de 1,5 meter afstand tot elkaar.
En verheugend is het dat we u weer aansluitend aan de H. Mis op de zaterdagavond of op de zondagmorgen na de viering welkom kunnen heten eveneens in het parochiecentrum om samen een kopje koffie te drinken.