Informatie over H. Missen

Nu Allerheiligen en Allerzielen achter de rug is en het er (voorlopig) op lijkt dat de maatregelen die gelden voor onze kerken blijven gelden zoals op dit moment geldt voor onze parochies in het cluster Kana de volgende werkwijze:
·         de Missen door de week vinden weer plaats zoals gebruikelijk
(Zie overzicht)
·         de Missen in het weekend vinden ook weer plaats zoals gebruikelijk. Meer informatie over de tijdstippen is te vinden op de website van de parochie en in de nieuwsbrief die u op papier kunt meenemen vanuit de kerk of via de mail kunt ontvangen.
Voor alle Missen gelden de volgende regels:
·         u dient zich aan te melden, dit kan bij binnenkomst in de kerk en via
het telefoonnummer:
          Horn: Parochiecentrum 581234;  Haelen: Parochiecentrum 593712;
Nunhem: 594245; Buggenum: 06-39837683;
·         per viering zijn dertig gelovigen toegestaan;
·         verder gelden voor het bijwonen van de Missen de voorzorgsmaatregelen zoals die op dit moment actueel zijn (we houden onderling 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje wordt dringend aanbevolen, bij binnenkomst kunt u uw handen ontsmetten).
·         bij uitvaarten geldt vanaf 9 november een maximum van 30 personen.