Kerkberichten wordt Parochienieuws

Nu er geen ‘Blaedje ‘ meer is, is er voor veel mensen een probleem, omdat ze niet meer op de hoogte zijn van het parochienieuws. Men weet niet meer wanneer er door de week of in het weekeinde een H. Mis is, een bijzondere viering plaats vindt of dat b.v. een H. Mis niet doorgaat. Men mist een woordje van de Pastoor en de Kapelaan of wat er zoal vermeldenswaardig is in onze parochie.

Met ingang van juli a.s. wordt het jarenlang als ‘Kerkberichten’ bekende informatieblaadje van Parochie St. Martinus Horn verandert in ‘Parochienieuws’. In een andere opzet en i.pl.v. wekelijks uitgegeven, wordt het per 1 julie één maal per maand verspreidt, uniform aan de andere parochies die tot het cluster KANA behoren.

Het is even wennen, maar het is overzichtelijk en in een handzaam formaat.
Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

U kunt thuis de kerkberichten ontvangen. Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mailadres aanmelden bij het parochiecentrum: (contact@martinuskerkhorn.nl) en u krijgt het elke week gratis toegestuurd.
Indien u niet beschikt over een computer dan kunt u naam en adres telefonisch doorgeven, of door middel van een briefje met naam en adres in de brievenbus van de kerk, (aan de kant van het kasteel is een brievenbus in de muur) dan krijgt u een papieren exemplaar thuis bezorgd.
De openingstijden staan aan het einde van deze berichten onder het kopje beknopte informatie:
Haelen: Telefoon: ( 593712) Wij zien uw reactie graag tegemoet.
Buggenum: aldegundis@ziggo.nl
Nunhem: kerkbestuur@nunhem.nl

St. Martinus Horn verandert in ‘Parochienieuws’. In een andere opzet en i.pl.v. wekelijks uitgegeven, maandelijks verspreidt, uniform aan de andere parochies die tot het cluster KANA behoren.

Het is even wennen, maar het is overzichtelijk en in een handzaam formaat. Voor u maakt het geen verschil. U kunt het nieuws per computer ontvangen of in de bus, dat verandert niet.
Wij hopen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.