*** Kerstmis ***

Horn: Vooruitlopend op Kerstmis,
kunnen wij u alvast meedelen dat er helaas de komende Kerstmis GEEN Kersttentoonstelling zal zijn in onze kerk, zoals u in de afgelopen 9 jaren van ons gewend bent. Er voor de 10e maal voor gaan, was van het begin af aan ons streven.
I.v.m. de covid-19 maatregelen is het dit jaar niet mogelijk.
Wat wél mogelijk is, en ook zal gebeuren, is het opzetten van de grote Kerststal in de Kerk. Op bepaalde tijden zijn met de Kerstdagen inloopmomenten gepland, waardoor er voor u de mogelijkheid is de Kerststal te bezoeken en een kaarsje op te steken. Aan de kinderen is ook gedacht, voor hen wordt een speciale wensboom bij de kerststal geplaatst waarin zij een wens kunnen ophangen.
Op die manier hopen wij toch, ondanks alle regels, het Kerstgevoel dichter bij u te brengen.
Dus… houdt u de berichten de komende tijd goed in de gaten i.v.m. het bekendmaken van de exacte openingstijden.