Nieuwe maatregelen rondom Allerheiligen en Allerzielen

In deze tijd waarin alles onzeker is en vaak onduidelijk, moeten we steeds inspelen op actuele situaties. Aangezien wij ons als parochie natuurlijk moeten houden aan de algemene richtlijnen zijn bij ons ook een aantal zaken gewijzigd.
Via de media heeft u kunnen vernemen dat het voor ons als parochie niet toegestaan is om vieringen te houden met meer dan 30 kerkgangers. Voor onze parochies zijn de volgende afspraken gemaakt:
* Voorlopig zullen t/m 1 november in ons hele cluster geen weekendmissen meer plaatsvinden. Dit betekent dus ook dat de vieringen die gepland stonden rondom Allerheiligen en Allerzielen komen te vervallen in onze parochiekerken.
Wel zullen de namen van de overledenen die vermeld staan op de gedachtenisprentjes van de parochies genoemd worden tijdens de H. Missen die te volgen zijn via de livestream van Nunhem op nunhem.nl/live.
Op 25 oktober worden de overledenen van Horn, Neer, Nunhem vernoemd. Op 1 november de overledenen van Heibloem, Roggel, Haelen, Buggenum.
Deze Missen zijn niet publiekelijk toegankelijk, de livestream is te zien vanaf 9.30 en kan onbeperkt teruggekeken worden. De graven op onze kerkhoven zullen door de priesters in een besloten bijeenkomst worden gezegend.
Mocht u voor een van de Missen die komen te vervallen een Misintentie hebben opgegeven, dan kunt u contact opnemen met het parochiekantoor van uw parochie om een nieuwe Mis in te plannen.
** Wel zullen we doorgaan met missen door de week:
Maandag:        9.00 uur           Heibloem
Dinsdag:           9.00 uur          Horn
Woensdag:      9.00 uur           Neer en Nunhem
Donderdag:     9.00 uur           Haelen              19.00 uur Roggel
Vrijdag:            9.00 uur Buggenum

Reserveren voor deze H. Missen is niet nodig, wel wijzen we er op dat het verplicht is een mondkapje te dragen tijdens de viering.
** Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we u via deze kanalen weer opnieuw nader informeren.

Deel ons bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.