Sam’s Kledinginzameling voor de Stichting in Nood

Haelen: Op dinsdag 20 April is er weer een Kledinginzameling voor de Stichting Mensen in Nood bij de Kerk in Haelen van 17.00u tot 19.00u.

U kunt dan goede-schone en draagbare dames -heren en kinderkleding aanbieden in  goed dicht gebonden plastic zakken. Ook goede schoenen (wel gebundeld), bedtextiel en gordijnen zijn welkom.

Dekbedden-kussens en handdoeken, knuffels-vuile en kapotte kleding mogen wij NIET aannemen. Alles moet nog door andere mensen gebruikt kunnen worden!!  

Met de opbrengsten van onze inzamelacties steunen wij wereldwijd mensen in nood. Elk jaar steunen wij verschillende projecten voor mensen die het het hardst nodig hebben. Soms met voedselpakketten, landbouwmaterialen en schoon water, maar ook met structurele verbeteringen, zoals goed onderwijs of een goede bescherming tegen overstromingen. Ook mensen op de vlucht voor oorlogsgeweld kunnen op onze hulp rekenen. Mogen zij ook op uw hulp rekenen? Met uw kledingdonatie helpt u mee!  Dank u wel!  

Help mensen in nood met uw kleding.

Met uw tweedehands kleding en schoeisel kunt u mensen heel concreet helpen.
Mensen die slachtoffer zij geworden van natuurrampen; kinderen  die een oorlog ontvluchtten; gezinnen die in diepe armoede leven. U steunt hen door uw tweedehands kleding en schoeisel te doneren aan Sam’s Kledingactie.

De opbrengst van de ingezamelde kleding en schoeisel gaat naar de noodhulp- Projecten van Cordaid.
Gooi daarom uw overtollige kleding en schoeisel niet weg, maar steun Sam’s Kledingactie en help mensen vooruit. 
Alvast DANK!!

Voor evt. vragen: tel.0475-594225
Met vriendelijke groeten, Door Jacobs-Kouters, Contactpersoon

Deel ons bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.